Contact

Contacteer ons en laten we uw volgende printproject in detail bespreken.

Gebruik het formulier

13 + 11 =

+32 2 882 68 78

Maandag – Vrijdag

U kunt ons bereiken tijdens kantooruren

F.A.Q.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Elke printopdracht is anders omdat we werken met niet-standaard projecten over de hele wereld. De doorlooptijd is afhankelijk van het type printopdracht en de locatie van de klant. Het kan variëren van 10 dagen tot 1 maand. In alle gevallen wordt tijdens het offerte- en bestelproces een geschatte leverdatum aan u meegedeeld. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Hoe moet ik mijn PDF-bestanden aanleveren voor de printopdracht?

We volgen internationale normen voor printbestanden. Raadpleeg ons document “Hoe uw bestanden aan te leveren” voor meer details.

 

Stuurt u mij proefdrukken voordat u gaat afdrukken?

Nadat u ons uw drukklare PDF-bestanden heeft toegestuurd, controleren wij deze via onze prepress-afdeling. Als we geen opmaak- of kwaliteitsproblemen vinden, bevestigen we uw bestanden door u pdf-proeven te sturen. Aandacht! Wij beheren kwaliteitscontrole, geen inhoudscontrole. De inhoud is van u en wij zijn er niet bij betrokken. Papieren proefdrukken of Epson-proefdrukken zijn op aanvraag ook beschikbaar, maar optioneel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Komt de kleur die ik voor mijn boek kies overeen met het afdrukresultaat?

Houd er rekening mee dat elke kleur die op uw computerscherm wordt weergegeven, niet exact overeenkomt met de kleur van de inkt. Het is normaal. De enige manier om het uiteindelijke kleurresultaat te verifiëren, is door gebruik te maken van Epson-proefdrukken die u ongeveer 90/95% van de uiteindelijke kleur van de offsetdruktaak geven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Print

Uw ogen verdienen

het beste!

We print on everything !

Boeken, kaarten, tijdschriften, catalogi, etuis, relatiegeschenken, verpakkingen en nog veel meer. Van 500 exemplaren tot 100.000 exemplaren

OVER ONS

Wij verbinden prijs, kwaliteit, tijd en communicatie tot één geheel om de service te bieden die u verdient. Onze ervaring helpt u bij het ontwikkelen van uw edities en drukwerk.

Seytek Print

Print on everything.

Privacybeleid

Voorwaarden

Hoe uw bestanden aanleveren?